Entreprenad och VVS-system

Entreprenad – ett löfte som avges från ett företag till en kund. Helt enkelt det som alla företag borde syssla med. För om man inte får ett löfte eller avtal kring vad det är som gäller och inte när det kommer till renoveringar, VVS-installationer eller liknande hur ska man då kunna veta om det kommer att bli så som man vill ha det eller inte. Det handlar om att du ska vara trygg med företaget och att de även ska veta vilken sorts resultat du vill ha så att du blir nöjd. För är inte du nöjd så kommer du inte att rekommendera dem utan snarare avråda andra från att anlita dem. Så både företag och privatpersoner drar nytta av perfekta resultat.

Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB är ett av de företag som vi har fått hjälp av som var noggrannast när det kommer till entreprenad. Det märkes verkligen att de ville ge oss ett VVS-system i bästa möjliga kvalitet. De var anpassningsbara när vi sa att vi endast kunde ha dem där och jobba varannan vecka, den vecka då vi inte har barnen hemma, och det var inga som helst problem. Blev hur bra som helst för dem, har ingenting att klaga på där.

Tyckte att det var skönt med den entreprenad som de gav och VVS-systemet som de installerade åt oss hemma fungerar problemfritt och det är så skönt. Innan hade vi väldigt dålig luft hemma emellanåt men efter att vi fick insatt VVS-systemet så är det inte alls några problem längre. Det är bra ventilation och det är varmt och skönt också.