Rörmokare, värmesystem och misslyckade byten

Att dra rör för ett nytt VVS-system är knappast något som man gör på egen hand. Det är i alla fall ingenting som jag skulle få för mig att göra själv. Vet att grannen försökte göra det på egen hand och att det gick allt annat än bra och ändå bara slutade med skador på villan och att de ändå fick ta dit rörmokare som fixade rören.

Vi har inget VVS-system nu men vi har funderat på om vi inte ska ta och skaffa det ändå det senaste. För det gör enorma skillnader för värmen i villan och det vore så bra, för då skulle vi slippa att ha på elementen på högst värme och ändå ha det fuktigt inomhus. Kanske skulle kunna gå och prata med grannen och se vilken firma det var de tog hjälp av när de hade sina rörmokare hemma och fixade med sitt system. Har varit inne och kollat lite på SF Rör & Värme som firma, ligger strax utanför Kramfors, och tycker att de verkar ganska bra och pålitliga. Men sen är det klart att det känns lite osäkert ändå att ta hjälp av en firma som man inte vet att någon annan har tagit hjälp av tidigare.

På ett sätt känner jag dock igen färgerna och loggan för SF Rör & Värme, så känner att det mycket väl skulle kunna vara så att det var de grannen hade hjälp av och att jag har sett deras bil stå där utanför och att det är därför jag känner igen den. Ingen idé att fundera på det mer för jag kommer inte komma fram till någonting vettigt då i alla fall. Går över och frågar vilka rörmokare de hade hemma hos sig, om de var från Kramfors eller inte, och så får jag reda på om det är samma firma eller inte. Svårare än så är det inte.