Ventilation, värme och fula trappor

Ja, kände verkligen att det var dags att göra någonting åt ventilationen här hemma. Den var alldeles för dålig och det blev inte tillräckligt varmt heller, vilket var värdelöst framförallt nu när vi närmar oss hösten och vintern då det börjar bli ordentligt kallt. Då vill man verkligen inte behöva gå runt i varma kläder inomhus och ändå frysa. Så vi hade hemma hantverkare från en byggfirma som fick fixa med det. Kollade runt länge på olika byggfirmor här i Lysekil innan vi tillslut bestämde oss för Lysekil Södra Hamnens Byggservice AB. Och jag måste verkligen säga att jag är helt och hållet nöjd med det resultatet. Nu kan man äntligen höja värmen och faktiskt få det varmt. Och så är det betydligt friskare och fräschare luft, inte alls lika instängt. Vilket är så skönt, för då slipper vi har öppet fönsterna för att få luft.

Har funderat på om vi skulle ta och göra om lite mer här hemma, nu när vi ändå håller på. Och jag tyckte att de på Lysekil Södra Hamnens Byggservice AB var väldigt bra så tänker att vi skulle kunna ta hjälp av dem som byggfirma igen nu när vi vet vad de går för. De har ju sitt kontor precis här i Lysekil också, så det är nära och bra för att gå över och prata med dem.

Det är trappan jag tänker på. För nu har den en heltäckningsmatta, vilket gör den mindre hall men det är inte särskilt snyggt så tänker att det vore bättre att ta bort den och ha trappan i naturligt enkelt lackerat trä. Tror faktiskt att det vore det absolut snyggaste.