VVS och bygg

Att dra rör och kablar för att kunna installera ett VVS-system är allt annat än enkelt och därför aldrig någonting som bör göras på egen hand. Sen spelar det ingen större roll om jag hade hört att det var möjligt heller för jag hade aldrig fått för mig att göra det på egen hand, det har jag inte förmågan eller händigheten nog för att göra. Men sen är jag en sån person som anlita professionell hjälp direkt när det är något med bygg som behöver göras. Det spelar ingen roll om det är en stor ombyggnation eller bara en lättare renovering som behöver göras så tycker jag att det är bättre att lägga över allt det ansvaret till utbildade hantverkare istället för att göra det på egen hand.

Det gör att jag under årens lopp har haft många olika hantverkare och byggföretag från Norrtälje hemma hos mig. Det senaste nu så hade jag hjälp från Ejdersands Bygg och Anläggning och de fixade just med VVS-systemet åt oss här hemma. Sambon pratade först om att han ville göra det själv men jag slog ner den idén direkt. Vill inte riskera att det blir fuktskador och att vi förstör hela hemmet, när det ändå finns så många olika företag runt omkring här i Norrtälje att välja mellan. Och var väldigt nöjd med valet av byggföretag också, med Ejdersands Bygg och Anläggning, det är nog ett av de bästa företagen vi har haft hjälp av hittills.