VVS, tapetsering och golvslipning

Vi har äntligen bestämt oss för att byta till VVS som uppvärmningssystem för vårt hem. Dock betyder det att vi kommer att behöva riva ganska mycket. Både i väggar och i golvet. Med väggarna känns det otroligt tråkigt, för de är ganska nyss omtapetserade men med golvet så hade vi ändå tänkt ta hjälp med golvslipning från Bygg och Industrigolv i Östergötland AB så det är inte så farligt. Då kan vi helt enkelt se till att fixa golvet med rören som ska ner i det och sen även fixa med golvslipning pch lackering direkt efter. Praktiskt helt enkelt.

Hade varit betydligt jobbigare om vi hade gjort golvslipningen först bara för att sedan inse att vi skulle behöva ta loss golvbrädorna, det hade varit väldigt irriterande. Men nu får vi helt enkelt hem en firma som drar rören och installerar VVS. Vi har dock inte bestämt oss för vilken firma än. Och sen ska vi då även ta hjälp från Bygg och Industrigolv i Östergötland AB i Norrköping för att fixa med golvslipningen för att få golven snygga efter arbetet.

Dock är vi inte helt på det klara med hur vi ska göra med väggarna. Om vi ska måla om dem eller om vi ska försöka att få dit tapeten igen. Eller kanske tapetsera om allting. Det är också något som vi behöver tänka lite mer på. Det är alltid mycket som man måste tänka på och komma fram till när det handlar om att göra renoveringar för att man faktiskt ska få det så som man vill ha det.